Andy McNab

Känner ni till Andy McNab i Sverige? Han är en fd soldat, fd medlem i SAS (inte flygbolaget!) och hjälte från första Gulfkriget. Och numera författare.

Han är så hemlighetsfull att man inte får visa hans ansikte, så därför blir det bara en bild på hans kavajärm. Men det räcker väl. Jag hoppas att det faktiskt var han. Man kan ju inte vara helt säker när man inte vet hur han ska se ut. Andy McNab

I alla fall så hade jag blivit ombedd att intervjua Andy, och efter lite tidigare krångel möttes vi i Birmingham igår. Han var där för att göra reklam för sin senaste ungdomsbok Drop Zone, som handlar om hemliga agenter och fallskärmshoppning. Mycket coolt. Han baserar sitt skrivande för både vuxna och barn på sina egna erfarenheter inom armén och de specialstyrkor han tillhört, så man vet att den delen av böckerna är helt rätt. Det är inte precis finlitteratur, men bra lätt underhållning. Och han får ovilliga läsare att faktiskt läsa böcker.

Det ska bli en intervju på Bookwitch så småningom. Dvs när jag har skrivit ut vad vi pratade om. Så då återkommer jag. Under tiden får ni beundra den bruna manchesterkavajen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s