Boråsare på besök

Den Nya Bibliotekariens föräldrar har kommit på besök. Det har mest blivit upprepat kollande av fåglar i vår stora rejäla fågelbok, som jag givetvis hade glömt att vi ens ägde. Vi har inte pippi på fåglar här, men besökarna har det. Upptäckte att sovrumsfönstret stod på vid gavel i morse. Det var väl för att de skulle se hägern som flög förbi.

Nu har vi precis varit inne i storstan – dvs Manchester – och sett filmen Made in Dagenham, som tydligen var bättre än ”herr och fru Skolkompis” hade tänkt sig. Det var en riktigt gammaldags sorts film, trots att den är helt ny och bara hade premiär igår. Den handlar om strejken bland kvinnorna på Fords bilfabrik på 1960-talet. Intressant att se riktigt hur ojämnlika män och kvinnor var så pass nyligen.

Därefter lusläste gästerna menyn på bion Cornerhouse restaurang för middag innan vi åkte hem. Så det blev en helkväll ute, om än en tidig sorts helkväll.

Väl hemkomna har vi detaljkollat kartboken inför deras tripp in till stan för lite shopping och turistande. Man vill ju ogärna att ens besökare villar bort sig.

Pizzabella och katterna väntar i Borås.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s