Sista dagen

För oss, i alla fall. Det var en bra dag, och en dag som innehöll Neil Gaiman, men bilden som personifierar dagen för oss är den på Liz Kessler, Dotterns gamla favorit. Tagen med objektivet som Liz sålde till henne förra sommaren.

Vi hittade ett lämpligt träd att ha som bakgrund till våra icke-officiella foton. Författare med bark fungerar bra. Och Liz har ett av författarvärldens vackraste leenden, och därför måste hon vara med för idag. Dessutom var hennes evenemang ett av de bättre för i år, och det var faktiskt hennes första i Edinburgh.

Dagen började på hotellet tvärs över gatan, där vi träffade Steve Cole för en intervju. Han kontaktade mig tidigare för att säga att ‘alla andra’ tycktes bli intervjuade utom han. Så nu blev han det. Och vi hade knappt startat förrän det kom ett par glada hej vid sidan om, och då var det just Liz med sambo som sprang förbi, och råkade se oss.

Dessutom sa Dottern – efteråt – att Malorie Blackman hade suttit i ett hörn i hotellets lounge medan vi pratade. Så nog fanns där författare alltid.

Liz Kessler

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s