Kändisarna, igen

Hade två hela dagar i Skottland. En till att träffa Dottern på. Den andra skulle jag använda till privata investigationer, i lugn och ro.

Men så var det ju syskonen Barrowman, vars andra bok kom ut för några veckor sedan. Det har varit lite mindre hallå om den, och jag hade inte tänkt göra något alls. Man får vara mer än nöjd med att ha fått en intervju en gång.

Så visade det sig att deras Edinburgh-besök var på min lediga dag. Men trots det bad jag Sonen att gå dit och ta lite bilder. Så kunde han och jag ses sedan, och så kunde det bli ett blogg-inlägg. Han sade ja, och sedan fixade han en veckas jobb i Lund, och då var jag insyltad nog att jag halvt skippade vad jag skulle gjort och åkte till Edinburgh i stället. En timmes resa för fem minuters fotograferande.

Man har ju sina prioriteter helt i ordning. Så jag åkte, och jag tog bilder. Mest dåliga sådana. Fick hela pressfotografområdet bakom ett snöre för mig själv, för det kom ingen annan. Där fanns t o m en fåtölj att sitta i. Och utkastare. Det har minsann inte alla författare.

Carole and John Barrowman

Efter bilderna gav affären mig gratis te på sitt café, och sedan åkte jag tillbaka dit jag kommit ifrån och försökte halvhjärtat att göra lite av mitt ursprungliga program. Men jag var för trött.

Vad gör man inte för ett glamoröst liv?

Ett svar till “Kändisarna, igen

  1. Livet består av ständigt ändrade planer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.