Kanadakorten

Sonen har varit på resande fot ett tag. Ja, han kommer hem – till sig – emellan, men det har nog inte varit lönt att packa upp väskan. Nu senast kom han ‘hem’ efter en tur till Kanada. Som den sparsamme Son han är tog han den billigaste vägen, från Skottland via Irland och Holland.

När han så kom hit på påskbesök, krävde jag att bli underhållen med foton från resan. Den Bättre Hälften har tre kusiner med makar och kusinbarn, samt med-hörande farbror och faster i Kanada. En kusin fixade så att Sonen skulle kunna träffa nästan hela klanen när han var där. (De gillar besök i Kanada. Nästan ingen gör sig besvär med att åka dit.)

OK, det blev visning av kort. Kort på kaffe han druckit. På kaffeställena. Annan mat han ätit. På tåg och bussar och spårvagnar och tunnelbanetåg och plan och båtar. Stationer. Niagara. Tornet i Toronto. Barer. Kanadagäss och vackra stränder.

Canadian breakfast

Från weekenden med släkten hade han kattfoton. Bilder på hundar. Bild på ett sådant där klätterträd för katter. Ett garage hos kusinen.

Men folk. Ja, där var ett ben och en arm bredvid en hund. Han trodde det var Kusin Ms. Och Kusin C och henne pappa syntes i bakgrunden på ett par bilder från promenaden de tog ner till stranden.

Och det räcker kanske.

Katter och kaffe är ju bra mycket intressantare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s